Videoproductie Amsterdam

Videoproductie Amsterdam

87seconds – Amsterdam

87seconds Amsterdam is gevestigd in de binnenstad. Vanuit ons kantoor maken wij videoproducties voor bedrijven uit het hele land.

Samen met ons creatieve team zijn we altijd op zoek naar een videocampagne die het beste bij jouw bedrijf past. Wij denken mee over het optimaliseren van jouw boodschap en adviseren welk type video hier het beste bij aansluit. Wij streven ernaar om op een zo efficiënt mogelijke manier een zo goed mogelijke videoproductie op te leveren. Aan het einde van de rit klinken we graag op een geslaagde samenwerking!

Een videobureau? Wat doen wij.

Een videobureau helpt klanten bij hun videostrategie en videoproducties. We hebben de expertise in huis om te weten wat voor video het meest geschikt is op welk moment. We zoeken het juiste format bij de klant. Dit hangt af van veel verschillende factoren zoals het doel, het publiek en de verspreidingskanalen.

Als we hebben achterhaald wat de behoeften zijn van de klant en deze hebben vertaald naar een videoconcept, starten we met de productie. Voor een animatievideo doen wij een beroep op ons in-house team van motion designers dat met een creatieve blik jouw ideeën tot leven weet te brengen. In het geval van een filmproductie schakelen we onze filmcrew in. Zij begeleiden het proces van preproductie tot postproductie om een overtuigend resultaat neer te zetten.

Als de video aan alle wensen voldoet kunnen we ook nog bijstaan in een optimale verspreiding. Het hebben van een mooie video is vandaag de dag niet meer voldoende, je moet ook weten hoe hem onder de aandacht te brengen. Daarom stellen wij 87seconds graag voor als videopartner, omdat we aan jouw zijde staan van concept tot verspreiding.

ONZE LAATSTE VIDEOPRODUCTIES

Een geanimeerde video, filmopnames, 3D-modelisaties of een video interview;  wij kunnen het produceren. Daarnaast bieden we ook 360-graden video’s en VR-producties aan. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Heb je een idee dat er niet tussen staat, schroom dan zeker niet om ons te contacteren. We proberen onszelf telkens opnieuw uit te dagen en staan hiervoor altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Wij in Amsterdam gaan voor creatieve producties die jouw bedrijf ook echt vooruit helpen. 

87seconds | WeWork Metropool Weesperstraat 61 1018 VN Amsterdam, Pays-Bas