Visibiliteit met online video's

Schitter ook op het web

 

ONZE PRODUCTIES
Online video

Filmopnames voor online?

Ontdek andere stijlen

Online video

Een succesvolle productie voor een online video komt tot stand door slim samen te werken . Hoe beter wij je boodschap begrijpen, des te sterker we deze kunnen verpakken in een video.   

Op ons online samenwerkingsplatform centraliseren we alle informatie rondom het project. Zo blijft iedereen op de hoogte van de vooruitgang en kan je als klant makkelijke feedback geven op de verschillende stappen in het productieproces. 

Een goede video begint bij de keuze voor een goed videobedrijf!

Expertise

Met meer dan 5 jaar ervaring op zak, weten we finesses aan te brengen in video’s die het verschil kunnen maken. Het totaalplaatje moet kloppen. Of het nu een animatie, film of 3D productie is, alle stappen moeten juist zitten voor een optimaal resultaat.

Op locatie

Ook buiten de studio liggen er volop mogelijkheden. In de cinematografie spreken we van ‘on location‘ gaan. Wij gaan staan waar jij wilt. Of het nu op kantoor is of tijdens een event, onze filmcrew verplaatst zich makkelijk van A naar B dankzij haar lichte professionele materiaal.

Greenkey studio

Opnames in een greenkey studio hebben als voordeel dat je de acties van je acteurs volledig loskoppelt van de omgeving. Deze omgeving kun je daarna creëren op een computer en laat je eveneens toe om special effects toe te voegen.

Geluid

Sound design is zeer belangrijk om je video echt tot leven te laten komen. Een onwetend oor hoort het verschil niet, maar met goed sound design kun je de juiste accenten leggen op je video, waardoor je verhaal nog sterker uit de verf komt.

NEEM CONTACT OP