Waar je ook bent, we zijn altijd dichtbij. We creëren kwaliteitscontent voor de hele wereld en spelen makkelijk in op lokale marktverschillen.

 

 

87seconds_iso_illu_planet
 

 

The Video Content Agency vertaalt langdradige verhalen naar toegankelijke video’s. Korte video’s met een sterke boodschap. Ook jouw product of dienst heeft een verhaal dat het verdient om verteld te worden. Breng je boodschap over met attitude en plaats het in de kijker met een video.

Het maakt niet uit welke taal jij spreekt, wij passen ons aan. Engels, Spaans, Nederlands, Duits, Frans, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Ons Europees video agentschap formuleert een antwoord op al jouw communicatie vragen en denkt graag hardop met je mee om nieuwe opportuniteit te spotten in je videostrategie. Van geanimeerde video’s tot film, van interviews tot digitale 3D video’s, wij zetten ons in om je boodschap naar buiten te brengen.

De verschillende kantoren van The Video Content Agency werken nauw samen om tot de beste video te komen.
Zes locaties, met elk zijn eigenzinnigheden die gedreven worden door een kracht: een passie voor video. Onze diversiteit maakt ons sterk en helpt ons om steeds met nieuwe en creatieve ideeën op de proppen te komen voor ons diverse klantenportfolio.

De steden waar we actief zijn vormen een dagelijkse bron van inspiratie en zorgen voor jonge, dynamische en impulsieve producties.

Wandel eens binnen in een van onze kantoren voor een kop koffie. We horen graag hoe we je kunnen helpen.

CONTACT-US