Jobs

Photo_NL

autonomie & subsidiariteit

Proactiviteit staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat collega’s door middel van hands-on trainingen snel autonoom zijn in het uitoefenen van hun job. We zijn ervan overtuigd dat beslissingen het best worden genomen op het niveau van waar de informatie wordt gegeven.

Drive & passiE

We geloven dat we pas echt kunt excelleren in onze job als we die job ook graag doen. We willen een team van mensen met passie voor videocommunicatie samenbrengen, die de drive hebben om doele te verwezenlijken, sociale interactie belangrijk vinden en onafhankelijk kunnen functioneren.

Stiptheid & Reactiviteit

Als een agentschap is het ons eerste en voornaamste doel de verwachtingen van onze klanten in te lossen, dan niet te overstijgen. Stiptheid en perfecte service staan daarom zonder enige uitzondering op prioriteit nummer één.

ONZE missiE

We brengen de boodschap van onze klanten over door gebruik te maken van sterke storytelling en overtuigende beelden. Ons doel is om het gebruik en de productie van video te democratiseren in het bedrijfsleven door het complexe productieproces tussen creatieven en klanten soepel te later verlopen.

Wij bieden een totaalvisie op video. Of het nu gaat om strategisch advies, het aanreiken van creative concepten & brainstorms, video opnames, grafische elementen of video analyses, ons team beschikt over de expertise.