Advertising video

Slim targetten

ONZE PRODUCTIES
Réalisation vidéo

Advertising video’s

Ontdek onze stijlen

Advertising video

Video content is booming! De afgelopen jaren is het aantal video’s online explosief toegenomen. Video’s mogen dan in aantal zijn toegenomen, de duur van een video wordt steeds korter en formats blijven zichzelf heruitvinden. Kortom, het is belangrijk om de trends nauwkeurig te volgen om je publiek te kunnen overtuigen met de juiste video.  

Advertising video’s zijn dus bij uitstek kort, maar kunnen verschillende formats aannemen afhankelijk van het kanaal waarop ze worden gepost. Denk bij YouTube aan een pre-rollcampaign of bereik je klanten met een video campagne op Instagram of Facebook.

Ieder zijn formaat

Naast de keuze tussen film en animatie is het belangrijk om bij een advertising video ook rekening te houden met de kanalen waarop je je video post. De integratie van een video op YouTube of Facebook  is verschillend en daar houd je best in begin al rekening mee.

Advertising

Online advertising is een visuele aangelegenheid. Pak uit met korte en krachtige video’s en meet de impact van je campagnes. Of het nu gaat om views of CTR, video’s helpen om je marketingdoelstellingen te halen.

Digital video

Laat je ideeën tot leven komen met een digitale marketing campagne waarin video centraal staat. Combineer spannende formats en target ze gericht op je klanten voor een grote impact.

Vlotte opvolging

Tijdens de productiefase van de video sta je in rechtstreeks contact met het creatieve team via ons online samenwerkingsplatform. Op die manier garanderen we dat jouw feedback rechtstreeks bij de designers terechtkomt.

NEEM CONTACT OP